BENVINGUTS AL SHOWROOM

SHOWROOM DE CUINES

UNA EXPOSICIÓ DE CUINES EXCLUSIVA

Oferim un espai exclusiu i personalitzat on podràs inspirar-te gràcies als 6 ambients de cuina totalment equipats. Disposem de diferents configuracions i estils de cuina per incloure els gustos de tots els nostres clients. Podràs gaudir d’una visita amb demostracions dels mobles i electrodomèstics en mans dels nostres interioristes.

DISSENYEM LA TEVA CUINA A MIDA

Un cop decidit l’estil de la cuina i les seves principals característiques, ens encarregarem d’assessorar-te amb els millors materials que s’adapten als teus gustos i necessitats.

ELECTRODOMÈSTICS DE CUINA

Disposem d’una àmplia gamma d’electrodomèstics per a cuines. Oferim les últimes novetats del marcat que destaquen per les altes prestacions tècniques. A més, també seleccionem les marques que garanteixen un bon producte i que són capdavanteres dins del sector.

ACCESSORIS DE CUINA

Les nostres cuines es diferencien pels detalls ben acabats. Disposem d’accessoris per tindre cura fins al mínim detall amb l’objectiu de facilitar l’organització i funcionalitat de l’espai. Descobreix tots els nostres accessoris i equipaments per als calaixos, perfils d’il·luminació LED, per armaris columna i vitrines.

DISTRIBUÏDOR OFICIAL A LES TERRES DE L'EBRE

L’exposició de Livingceramics és sinònim de versatilitat, ja que és una marca que compta amb un ampli ventall d’acabats i dissenys en porcellànic. Contem en un gran nombre d’acabats en paviments i revestiments què podràs combinar amb els taulells de cuina per tal de crear espais harmònics i elegants.

CONTACTA'NS I RESERVA LA TEVA VISITA

Comptem amb un ampli equip de professionals que, no només us assessoraran, sinó que s’encarregarà de desenvolupar i idear un projecte a la vostra mida i necessitats