SOBRE NOSALTRES

RUPÉREZ INTERIORS

Som una empresa de Tortosa especialitzada en reformes de cuines, banys i habitatges amb més de vint anys d’experiència. Realitzem reformes integrals i col·laboracions a les Terres de l’Ebre, però en cas necessari traslladem al nostre equip fins on sigui necessari.
Rupérez Interiors és fruit d’una gran dedicació i vocació pel món del mobiliari a mida. Els fundadors Victor Rupérez i Isabel Sala, amb més de vint anys creant i duent a terme projectes personalitzats on el disseny, la qualitat i la funcionalitat són les premisses, obren les portes a aquest nou espai on podràs trobar tot el que necessites per crear la casa dels teus somnis.

“Ens mou crear projectes que inspiren, motivats per la creativitat, la professionalitat, la proximitat i la transparència. I ho fem de la mà de col·laboradors i productes que transmeten els mateixos valors. En resum, estem motivats per una clara passió pel treball ben fet”.La coordinació i aquest savoir-faire de tot el nostre equip ens ha convertit amb un punt de referència en el disseny de cuines a les Terres de l’Ebre. L’experiència positiva dels nostres clients fa que ens recomanen a la seva gent més propera, i és gràcies a ells que dia a dia seguim creixent.

QUÈ OFERIM?

Tenim el propòsit d’oferir una experiència única als nostres clients. Una experiència on reformar un espai de la seva casa no sigui un procés llarg i complicat, sinó tot el contrari.

La nostra metodologia de treball es basa en oferir propostes de disseny de qualitat i un servei integral per poder dur-les a terme.

 

Pensem que cada detall, per petit que sigui, marca la diferència. El resultat dels nostres projectes busca complir amb les necessitats del client i ser una proposta de llarga durabilitat. 

L'EQUIP

Comptem amb un gran equip de professionals amb coneixement tècnic, sensibilitat i gust que juntament amb una àmplia experiència, fan possible els projectes dels nostres clients.


Des de les nostres oficines ens encarreguem d’assessorar-te i guiar-te a l’hora de projectar la teva reforma i aconseguir fer realitat l’espai que tens en ment.Un cop realitzat el disseny del projecte, el nostre equip s’encarrega de dur-lo a terme. L’organització d’aquest equip és clau per tal de poder entregar dins del termini acordat.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Al nostre nou local podràs inspirar-te amb l’exposició de cuines i banys, on trobaràs ambients 100% equipats i podràs seleccionar tots els elements que en formen part.

També contem en una àmplia selecció de materials on t’assessorarem per poder trobar les opcions més idònies segons les teves necessitats.

 

A més a més, disposem de tres punts de reunió on poder fer visites personalitzades i poder explorar totes les opcions per al disseny dels projectes.